Prijava

Vaša prijava

Stiže nam Oldtimer show Turopolje, pozivaju se vlasnici oldtimera da se prijave

['grad velika gorica', 'MUZEJ TUROPOLJA', 'oldtimer klub velika gorica', 'oldtimer show', 'TZVG']

Bliži nam se oldtimerski spektakl u Velikoj Gorici! Oldtimer klub Turopolje, u nedjelju 18.rujna organizira Oldtimer show! Izložba je namijenjena svim ljubiteljima starodobnih vozila, ali i svima onima koji će to tek postati.

Posjetitelji će na izložbi moći vidjeti više od stotinu starodobnih povijestnih automobila, motorkotača, bicikla, poljoprivrednih strojeva i statičnih motora koji će ispuniti prostor oko Muzeja Turopolja. U sklopu događanja, organizirana je izložba o Tvornici motora Zagreb, kao i predavanje na temu 110 godina od prve hrvatske automobilske utakmice održane 1912.godine.

Oldtimer show1

Najmlađe očekuje pregršt aktivnosti s igraonicama, mini vatrogastvo, dječje utrke s biciklima bez pedala. Posebnu zanimljivost ponudit će vojni kamp američke vojske iz Drugog svjetskog rata i izložba replika oružja, a moći ćete se okušati i u gađanju iz airsoft oružja. Neće nedostajati niti gastronomske ponude i zabavnog sadržaja uz Saturnus bend, Puhački orkestar DVD Velika Gorica i Plesni klub Barbara, a biti će tu i obrtnički sajam s ponudom velikogoričkih obrtnika i OPG-ova. Cijelo događanje biti će u nedjelju 18. rujna, od 15 do 20 sati na Trgu kralja Tomislava.

No, prije same manifestacije, organizatori pozivaju sve vlasnike starodobnih vozila koji žele sudjelovati na sajmu da se prijave do 10.rujna. Više informacija pronađite na Facebook stranici Oldtimer kluba Turopolje. 

The post Stiže nam Oldtimer show Turopolje, pozivaju se vlasnici oldtimera da se prijave appeared first on cityportal.hr.