Prijava

Vaša prijava

Najluksuzniji i najbrži automobili na svijetu opet dolaze u naš grad!

['hotnews', 'soc 2022.', 'supercars owners circle']

Organizacija Supercars Owners Circle pomalo je neobično društvo bogataša, prati je solidna doza mistike, a gdje god se pojavi, donosi – spektakl! Bit će tako i u petak i subotu u Hrvatskoj, odnosno – što je i najbolji detalj u cijeloj priči – u Velikoj Gorici. Drugu godinu zaredom stiže nam ono što se u naziva “najprestižnija karavana ultra skupih i ultra rijetkih super i hiper automobila”.

Prošle godine, u premijernom izdanju, bio je to istinski spektakl, jer jako je puno onih koji žele izbliza vidjeti ono najbolje što automobilska industrija može proizvesti. Uz Rimčevu Neveru, prvu zvijezdu lanjskog izdanja, bili su tu i čudesni primjerci Ferrarija, Lamborghinija, Veyrona, Bugattija…

Taj prvi dolazak u Hrvatsku, tijekom kojeg se automobilska “flota” vrijeda stotine milijuna kuna provozala Krkom, Cresom i Lošinjem, pa izložila automobile u centru Zagreba i na kraju zabavljala utrkama ubrzanja na pisti velikogoričkog ZTZ-a, očito je bio dovoljno dobar da se priča ponovi. SOC je u ovom izdanju osmislio program o kojem ćemo više doznati na konferenciji za novinare u četvrtak, ali zasad se zna da će u petak u 17 sati početi službeni mimohod po središtu Zagreba, dok se u subotu ide u Veliku Goricu.

supercar

Karavana najluksuznijih automobila okuplja se na lokacijama po cijelom svijetu, a sad je na red došla i Velika Gorica…

Zasad u službenom dopisu stoji jedino informacija da će se “aktivnosti odvijati u Zračnoj luci Velika Gorica”, pa ostaje samo pretpostaviti da je riječ o novom druženju na pisti ZTZ-a. I da se ne misli na Zračnu luku Franjo Tuđman.

Kroz najave smo doznali da ćemo tako moći vidjeti jedan od prvih Lamborghinija Countacha LPI 800-4, moderne reinkarnacije legendarnog superautomobila koji će se proizvesti u samo 112 primjeraka. Najavljen je i McLaren ELVA, novi spektakularni britanski model s 815 “konja”, a našim cestama će voziti i jedan od 30 proizvedenih Bugattija Chirona, a jednako rijedak model je i Lamborghini Diablo VT Roadster, i Veyrona Grad Sport Vitesse…

The post Najluksuzniji i najbrži automobili na svijetu opet dolaze u naš grad! appeared first on cityportal.hr.


U tijeku jesenski upisni rok

Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike