Prijava

Vaša prijava

Goričani na turniru u legendarnim Jazinama, stiže i misteriozni stranac

['hotnews', 'kk gorica']

Na avionu za Milano, koji je poletio prema izazovima na Eurobasketu, hrvatska košarkaška reprezentacija poletjela je u utorak ujutro. Među putnicima, u ulozi jednog od pomoćnika izbornika Damira Mulaomerovića, našao se i Vladimir Krstić, novi trener Gorice. Koji će to u punom smislu postati, u najboljem mogućem scenariju, tek nakon što Eurobasket završi. Naime, u klubu će se pojaviti onog trenutka kad Hrvatska završi svoje natjecanje…

I naravno da se u prethodnom periodu u prvom redu bavio reprezentacijom, ali naravno i da je bio na stalnoj vezi s pomoćnikom Braslavom Turićem, koji vodi momčad Gorice u razdoblju dok je šef odsutan. Vito Porobić, Karlo Mikšić i Ivan Nakić-Vojnović su se priključili sastavu u kojem više nema Kalajžića, Kapuste i Bakovića, a odrađena je i prva utakmica, u kojoj je s preko dvadeset razlike palo Škrljevo u gostima.

I za sljedeće pripremne ispite morat će Goričani na putovanje, počevši od ovog vikenda. U petak i subotu sudjeluju na turniru u Zadru, u legendarnim Jazinama, u društvu Puntamike, sinjskog Alkara i Zadra. U polufinalu u petak će na drugoligaša Puntamiku, pa je za očekivati da će igrati finale u subotu od 21 sat, lako moguće protiv domaćina, lako moguće u jako dobroj atmosferi…

Kako neslužbeno doznajemo, postoji dobra šansa i da će u dresu Gorice na ovom turniru nastupiti misteriozni stranac, na poziciji centra, koji bi trebao provesti neko vrijeme na provjeri. Zadovolji li struku, nakon nekoliko sezona pauze, isključimo li tu igrače iz “regije”, ponovno ćemo gledati stranca u dresu Gorice.

Taj zasad neimenovani centar sudjelovat će i u pripremnom ogledu u gostima kod slovenskog prvoligaša Šenturja, koji je dogovoren za sljedeću srijedu.

Solidan broj kilometara će odraditi Goričani na ovim pripremama, na kotačima pogotovo…

The post Goričani na turniru u legendarnim Jazinama, stiže i misteriozni stranac appeared first on cityportal.hr.