Prijava

Vaša prijava

Legendarni motocikli na izložbi ususret Oldtimer showa Turopolje

['hotnews', 'izložba', 'MUZEJ TUROPOLJA', 'oldtimer klub turopolje', 'oldtimeri']

Rujan nam donosi brojna kulturna, zabavna i turistička događanja, a jedno od njih stiže nam idućeg tjedna u Muzej Turopolja. Riječ je o izložbi ‘Motocikli Oldtimer kluba Turopolje’, čiji će nas izlošci vratiti u neka davna vremena, kad su prvi mopedi krenuli zagrebačkim, ali i goričkim cestama.

– Članovi Oldtimer kluba Turopolje godinama, pa i desetljećima restauriraju svoje automobile, motore i ostala vozila, pa se stvorila ideja da napravimo izložbu motora iz 50-tih i 60-tih godina prošlog stoljeća, koji su obilježili to razdoblje. Izložit ćemo 12, 13 motora, iz Tvornice motora Zagreb, bit će tu Tomosi, BMW-i, još neke druge marke..Prije svega ćemo posvetiti pažnju toj tvornici, izložit ćemo panoe, fotografije, a naš dragi gost iz Tehničkog muzeja Zagreb, Mario Zrna, održat će i predavanje o tvornici – otkrio nam je predsjednik Oldtimer kluba Turopolje, Vladimir Štarkelj.

oldtimer klub turopolje

Foto: Oldtimer klub Turopolje

Izložba je ujedno i svojevrsni uvod u manifestaciju koju s nestrpljenjem očekuju svi ljubitelji starodobnih vozila – Oldtimer show Turopolje 2022., koji nam u grad stiže 18.rujna.

– Ova će izložba motocikala ostati otvorena i tijekom show-a. Bit će to manifestacija za cijelu obitelj, jer osim starodobnih vozila, imamo zabavne sadržaje, gastro ponudu, vjerujem da ćemo svi uživati. Prijave su još otvorene, pa pozivam i sve naše sugrađane da nam dovezu svoja uređena oldtimer vozila – poručuje Štarkelj.

Izložba ‘Motocikli Oldtimer kluba Turopolje’ svečano se otvara u Muzeju Turopolja iduće srijede, 7.rujna, u 19 sati.

The post Legendarni motocikli na izložbi ususret Oldtimer showa Turopolje appeared first on cityportal.hr.