Prijava

Vaša prijava

Hodanje, skakanje, trčanje, provlačenje… Krenuli upisi u univerzalne sportske škole!

['hotnews', 'klokan sport', 'Univerzalna sportska škola']

Krenuo je jesenski dio naših svakodnevnih života, s povratkom starim i uključenjem u nove izazove, obaveze, programe, projekte… Uz vrtiće, koji su već startali u punom obliku, uz škole koje kreću od ponedjeljka, u našem se gradu nudi i cijeli niz sadržaja na sve generacije, pa tako i za one najmlađe.

U tu priču ulaze i univerzalne sportske škole, programi koji su sjajno prihvaćeni kod roditelja i posljednjih godina postaju standard.

IMG 20220714 151503 scaled

“Univerzalna sportska škola za djecu Klokan Sport upisuje nove članove za sezonu 2022/2023. Uz stručno vodstvo, djeca od dvije i pol do sedam godina starosti podijeljeni u dvije dobne skupine (“Klokanići” i “Klokani sportaši”) uz puno igre i zabave prolazit će kroz desetak bazičnih sportova, naučiti osnovne elemente te razvijati biotička motorička znanja kroz poligone hodanja, skakanja, trčanja, provlačenja… S programom krećemo u ponedjeljak, 5. rujna, u 17 sati, a dvorana se nalazi na prvom katu gradskih bazena Velika Gorica. Upisi su u tijeku”, obavijestili su goričku javnost iz ove Klokan Sporta.

Daleko od toga da je ovakva vrsta bavljenja sportom jedina opcija za goričku djecu, ali svakako je vrlo zanimljiva…

IMG 20220719 145845 scaled

The post Hodanje, skakanje, trčanje, provlačenje… Krenuli upisi u univerzalne sportske škole! appeared first on cityportal.hr.