Prijava

Vaša prijava

Jednostavno i lako naučite računati, mudro učiti i brzo čitati

['Centar za poduku HELENA', 'UPISI']

S početkom nove školske godine Centar za poduku Helena počeo je s upisima u jesenske grupe obrazovnih programa namijenjenih predškolcima, školarcima, studentima i svim ostalima, bez obzira na godine.

Nastava, ovisno o programu, će početi u rujnu i listopadu, a dijete možete upisati u grupu Mozgavci gdje će imati priliku razviti svoje logičko i kreativno razmišljanje te sposobnost zaključivanja rješavanjem pomno osmišljenih matematičkih zagonetki i brojevnih priča.

A kako jednostavno, brzo i funkcionalno računati osnovnoškolci od petog razreda kao i srednjoškolci, mogu naučiti na Vedskoj matematici.

– Vedska matematika predstavlja poseban model zaključivanja i računanja te znatno pojednostavljuje sve aritmetičke i algebarske operacije, čime matematika odjednom postaje jednostavnija i zabavnija! Radi se o „jednorednoj“ matematici, što znači da je moguće doći do rješenja u samo jednom redu, a često je računanje moguće provesti i mentalno u glavi, bez olovke i papira – pojašnjavaju iz Centra.

Tu je još i grupa Mudro učenje – od prvog koraka i Brzo čitanje i mudro učenje. Za više informacija o obrazovnim programima i upisima, kao i prijavni obrazac možete pronaći ovdje.

The post Jednostavno i lako naučite računati, mudro učiti i brzo čitati appeared first on cityportal.hr.