Prijava

Vaša prijava

Aglomeracija napreduje, promet otežan: Imamo popis ‘problematičnih’ lokacija

['Aglomeracija', 'radovi na cesti']

I ovog petka stigla je obavijest o stanju radova u projektu Aglomeracije Velike Gorice, odnosno o stanju na cestama u našem kraju uzrokovanog radovima.

Tako možemo doznati da će se zbog asfaltiranja otežano prometovati Industrijskom ulicom u Donjoj Lomnici, a puno veća ograničenja odnose se područje oko budućeg crpilišta Črnkovec. Zatvorena će tako biti prometnica u Maloj Kosnici, pa će se morati u obilazak preko “Palira”, dok će se otežano prometovati i u Črnkovcu, od mosta do restorana “Zrinski”, kao i u Ščitarjevu, gdje je u tijeku rekonstrukcija prometnice i tlačnog voda.

Također, promet će biti otežan i u Drenju Ščitarjevskom, gdje se radi na izvedbi ključnih priključaka i tlačnog vorda, ali i na izvedbi kućnih priključaka i rekonstrukciji prometnice.

Kad je riječ o Donjem Turopolju, otežano će se prometovati Turopoljskom ulicom, Ulicom Braće Radića i Pucekovići ulicom. Problema će, zbog izgradnje glavnog kolektora i spajanja kućnih priključaka, biti i u Sisačkoj, Zagrebačkoj, Vinogradskoj i Ulici Dolenec u Buševcu, kao i u Sisačkoj ulici u Ogulincu.

Završava se izgradnja kolektora u Ulici Sv. Fabijana u Kuču, a poteškoća će biti i u Ulici Pucekovići, Ulici Franje Lučića, te u Ulici stara cesta u Vukovini. Zatvorene za promet bit će Ulica Rakitovec do kućnog broja 284, Ulica Seljine brigade u Starom Čiču, od križanja Juraja Habdelića, te Vukovinska ulica. U sva tri slučaja riječ je o izgradnju glavnog kolektora i spajanju kućnih priključaka.

The post Aglomeracija napreduje, promet otežan: Imamo popis ‘problematičnih’ lokacija appeared first on cityportal.hr.