Prijava

Vaša prijava

VIDEO Gazda tvrtke s milijardu eura prometa o suradnji s HNK Goricom: ‘Sve je moguće!’

['HNK GORICA', 'hotnews', 'kömmerling', 'peter mrosik']

Uspješnu njemačku tvrtku Profine, s tradicijom dugom više od 120 godina, posljednjih deset godina vodi doktor poslovne administracije Peter Mrosik. Tvrtka koja se u prvom redu bavi izradom PVC profila posljednjih 25 godina je i u Hrvatskoj, gdje se predstavlja kroz svoja tri brenda.

Uz KBE i Trocal, tu je i brend Kömmerling, kroz koji ova tvrtka podupire i HNK Goricu, s naglaskom na žensku sekciju kluba. Iz tog razloga čelnici kluba su, prilikom njegova posjeta Hrvatskoj, na Gradskom stadionu ugostili doktora Mrozika, kojem je prezentiran rad i funkcioniranje kluba.

Tvrtka na svjetskom, pa tako i hrvatskom tržištu, raste iz godine u godinu, a uspjeh u poslovanju otvara prostor i za razna sponzorstva. Najveći interes tvrtka Profine pronalazi u suradnji s njemačkim klubovima, ali vlasnik tvrtke zadovoljan je i rezultatima na hrvatskom tržištu.

Dr. Mrosik imao je priliku vidjeti stadion, upoznati predsjednika i njegove suradnike, ali i nogometašice, kojima njegova tvrtka izravno pomaže. Svidjelo mu se sve što je vidio, toliko da smo ga upitali i je li moguće da se neki od njegovih brendova pojavi i kao sponzor prve momčadi HNK Gorice…

The post VIDEO Gazda tvrtke s milijardu eura prometa o suradnji s HNK Goricom: ‘Sve je moguće!’ appeared first on cityportal.hr.