Prijava

Vaša prijava

Edukacije, tečajevi, radionice…sve to nudi goričko Pučko učilište

['obrazovni program', 'POU Velika Gorica', 'UPISI']

S novom školskom godinom započeli su i upisi u obrazovne programe Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica.

– Prateći trendove i ispunjavajući svoju osnovnu zadaću – provođenje obrazovanih programa, i ove godine nudimo brojne edukacije, tečajeve i radionice namijenjene svim generacijama. Uz tečajeve stranih jezika POUVG provodi raznovrsne radionice i tečajeve za djecu i odrasle koje polaznike potiču na cjeloživotno učenje te im omogućuju kreativno izražavanje i usvajanje novih znanja i vještina – istaknuli su iz Pučkog učilišta.

126074902 3584476501614698 7410856418148188840 n

Posebno popularna radionica koja se provodi kao ciklus je Tečaj krojenja i šivanja dok ljubitelji glazbe u Učilištu mogu naučiti svirati gitaru – klasičnu ili električnu. Tečaj gitare za djecu i odrasle namijenjen je svima onima koji su ovaj instrument željeli naučiti svirati, a nisu imali priliku pohađati osnovnu i srednju glazbenu školu. Tu je i Dramski studio za osnovnoškolce i predškolce, radionice robotike i sve vrste instrukcija koje se održavaju prema dogovoru s polaznikom.

skola crtanja

Od listopada nastavljaju sa znanstveno-kreativnim radionicama za djecu, a u planu su i neke nove radionice. Više o programima možete pronaći na službenoj stranici Pučkog učilišta.

The post Edukacije, tečajevi, radionice…sve to nudi goričko Pučko učilište appeared first on cityportal.hr.