Prijava

Vaša prijava

Igor Hajduk i Ivan Kos presudili Topuskom na Novoj grabi

[]

MRACLIN – TOPUSKO 4:1

Igrački neugodni gosti iz Topuskog, posebno u prvom poluvremenu, poveli su u ranoj fazi dvoboja. Već u 9. minuti prebačena je zadnja linija domaćih, utrčao je Gomaz te glavom uz istrčalog Dražića pogodio u mrežu domaćih. Mraclin je ubrzo opasno zaprijetio, u 11. i 14. minuti Hajduk se našao u zicerima pred golmanom gostiju, prvo mu je golman Petrović obranio, a potom je najbolji mraclinski strijelac pogodio prečku. Izjednačenje domaćih pred kraj prve dionice, na kojih tridesetak metara od gola odlično su razigrali Milatović i Hajduk, lopta Milatovića pred gol za suigrača Hajduka bila je kobna za gostujuću obranu jer je spomenuti igrač pogodio za poravnanje.
U nastavku nakon odmora itekako se osjetio ulazak mraclinskog napadača Ivana Kosa, koji je najprije izborio slobodan udarac na kojih osamnaest metara od gola, a zatim je niskim poentiranjem u desni vratarev kut svoju momčad doveo u vodstvo. Gosti su bili najbliže poravnanju u 60. minuti preko Darija Abramovića koji je neprecizan iz blizine, lopta je završila tik uz vratnicu. U 78. minuti za jednu loptu na polovici gostiju izborio se Đebro, nesebičnom asistencijom uposlio je Hajduka koji je po drugi puta pogodio u mrežu Topuskog. Nedugo potom opet je na sceni Ivan Kos, na lijevoj strani kroz trojicu probio se u gostujući šesnaesterac, pokosio ga je jedan od igrača gostiju. Iz kaznenog udarca prvo pucačko ime Nove grabe, Igor Hajduk bio je neumoljiv za njegov prvi ovojesenski hat-trick.

mraclin topusko 02

IV. NL središte Zagreb, 5. kolo

Igralište SRC Nova graba. Gledatelja 100.
Sudac: Gvozdanović (Jastrebarsko). Pomoćnici: Štulec (Donja Zdenčina) i Holetić (Sveti Martin pod Okićem).

STRIJELCI: 0:1 – Gomaz (9), 1:1 – Hajduk (39), 2:1 – I. Kos (47), 3:1 – Hajduk (78), 4:1 – Hajduk (81 – 11 m).

MRACLIN: Dražić, Debijađi, Krznarić, J. Domitrović, B. Dandić, V. Lučić (od 83. J. Cvetnić), Jurić (od 70. Golić), Klarić (od 70. Vidović), Đebro (od 80. Koleš), Hajduk (od 83. Kapac), Milatović (od 46. I. Kos).  TRENER: Marijan Dužić.

TOPUSKO: Petrović, Jelekovac (od 73. Federbar), Likarević, Kirin (od 46. Ban), Briješki, Gomaz (od 83. Strmečki), B. Abramović, Matić (od 83. Grubić), Krmpotić, Marović (od 55. D. Abramović), Ban.  TRENER: -.

mraclin topusko 03

mraclin topusko 04

The post Igor Hajduk i Ivan Kos presudili Topuskom na Novoj grabi appeared first on cityportal.hr.