Prijava

Vaša prijava

Humanitarni sportaši: Nogometaši iz Kuča pomažu Dorianu

['dorian puceković', 'humanitarna utakmica', 'nk turopoljac kuče']

Uprava i nogometaši Turopoljca iz Kuča odlučili su se pomoći svom malom sumještaninu, četverogodišnjem Dorianu, i uključiti se u akciju prikupljanja pomoći.

Naime, u sklopu 7.kola JŽNL u goste im stiže momčad Mladosti iz Obrezine, čiji su rezultati, kako navode, ove jeseni odlični i sigurno će ih pratiti veći broj navijača.

– Ni naši rezultati nisu loši, a znamo da i nas prati određen broj navijača pa je uprava odlučila sav prihod od prodanih karata donirati u humanitarne svrhe, odnosno za kupnju potrebnog dizala za malog Doriana koji boluje od spinalne atrofije mišića. Kad je potrebno, sportaši su uvijek tu, pokažu svoje plemenito i sportsko srce i uključuju se u akcije prikupljanja pomoći, a pogotovo ako se radi o djeci – istaknuli su iz Kluba.

Cijena ulaznice bit će 20 kuna, ali svi koji dođu na utakmicu moći će dati i veću donaciju u kutiju koja će biti postavljena na ulazu na igralište.

– Pozivamo i one koje možda nogomet ne zanima u toj mjeri da bi došli na utakmicu, neka dođu zbog plemenite svrhe ove akcije i pomognu koliko mogu. Dorian je inače sin Josipa Pucekovića (mlađeg), koji je bio igrač Turopoljca dok je bio mlad, a isto je i unuk Josipa (starijeg), svima znanog Pucka, dugogodišnjeg igrača Turopoljca, a zatim i člana uprave kluba – naglasili su iz Kluba.

Ako niste u mogućnosti doći na utakmicu, malom Dorianu možete pomoći i donacijom na žiroračun HR0824840081135117097 te obavezno pod opis plaćanja navesti “Donacija za Doriana Pucekovića”.

The post Humanitarni sportaši: Nogometaši iz Kuča pomažu Dorianu appeared first on cityportal.hr.