Prijava

Vaša prijava

Vani je novi Reporter: Priča o bendu, doza mitologije, bitka s otpadom, sela i općine…

['hotnews', 'Reporter']

Još jedno ljeto je iza nas, u noći na srijedu to će se i kalendarski dogoditi, dočekali smo još jedan rujan i pošteno zagazili u novu radnu godinu, a s jeseni stiže i novi Reporter. Vratio se život u grad u svakom smislu, jer godišnji odmori i definitivno su prošlost, klinci su se vratili u vrtiće i u škole, pred nama su novi izazovi…

Ali ponekad se važno i opustiti.

Činili su to Goričani u prvom dijelu rujna na razne načine – uživali su u izložbi starih automobila, ali i u festivalu onih najluksuznijih na svijetu, hodali u vjeri prema Mariji Bistrici ili upoznavali mitologiju na malom spektaklu u Lomnici… Sve to, i još koješta, pronašlo je svoje mjestu u Reporteru broj 419.

Predstavljamo i priču kultnom velikogoričkog benda Zakon šutnje, koji je koncertom na Udarniku proslavio okruglih 30 godina, a upoznajemo vas i s drifterom Markom Brdekom i njegovom “zvijeri” od 560 konja, a obišli smo i općine, sela, stadione i dvorane.

Potražite svoj primjerak na uobičajenim lokacijama po gradu i okolici…

The post Vani je novi Reporter: Priča o bendu, doza mitologije, bitka s otpadom, sela i općine… appeared first on cityportal.hr.