Prijava

Vaša prijava

Provedite nedjelju u Novom Čiču uz biciklijadu, alku i gastro ponudu

['gastro-etno biciklijada', 'NOVO ČIČE']

Vikend u našem gradu donosi pregršt događanja, a među njima je i novo izdanje Gastro-etno biciklijade Novo Čiče. Biciklirat će se 24 kilometara kroz nekoliko naselja, od Novog Čiča preko Črnkovca, Bukevja, Ribnice i ponovno se vraća odakle je sve krenulo.

– Do sada je prijavljeno oko 200 sudionika, a prijaviti se može i na sam dan biciklijade na licu mjesta. Bez obzira na najavu lošeg vremena, sve ide prema planiranom. Ako neće biti moguće voziti, mi spremamo kotlovinu i kuhamo gulaš pa ćemo se svi družiti ispod velike nadstrešnice u Etno naselju – rekao nam je organizator, Stipo Duvnjak.

Rekreativna vožnja trajat će oko sat i 40 minuta, a nakon prijeđenih 10 kilometara predviđen je odmor. Po povratku u Etno naselju bit će organizirano druženje uz gastronomsku ponudu i razgledavanje naselja. Za one najmlađe djecu od 6 do 12 godina, postavljen je poligon spretnosti, a najbrži pojedinac osvaja bicikl.

Po prvi puta u sklopu biciklijade bit će održana i biciklistička alka, a sudjelovati mogu stariji od 12 godina. Cilj je iskušati se kako pogoditi u sridu te je za ovu priliku sama alka stigla iz Sinja.

Start je u nedjelju u 13 sati iz Etno naselja Novo Čiče.

The post Provedite nedjelju u Novom Čiču uz biciklijadu, alku i gastro ponudu appeared first on cityportal.hr.