Prijava

Vaša prijava

Kuharica i političarka, Dragica Ceković iz Kravarskog, u popularnom TV showu ‘Život na vagi’

['Dragica Ceković', 'hotnews', 'Kravarsko', 'TV show', 'život na vagi']

Stotine poruka podrške stižu od sinoć Dragici Ceković, ali ne zbog neke uspješne akcije Udruge žena Općine Kravarsko kojoj je na čelu, nego ovog puta zbog hrabre odluke da se javno uhvati u klinč s viškom kilograma u popularnom TV showu ‘Život na vagi’, čija je 6. sezona upravo započela na RTL-u.

Obzirom kako je snimanje još u tijeku, od inače pričljive Dragice nismo mogli čuti niti riječi, jer pravila su stroga, a ugovorne kazne visoke – nema pričanja za medije..

dragica vaganje

Predsjednica Udruge žena Kravarsko, Dragica Ceković, u 6.sezoni showa ‘Život na vagi’ RTL televizije/screenshot

No, zahvaljujući produkciji ‘Života na vagi’ slobodno se može otkriti kako natjecateljica iz Kravarskog  radi i kao kuharica u osnovnoj školi, a kao ponosna supruga, majka i baka kaže kako joj je rođenje unučadi obilježilo život i sada je odlučna u tome da napravi nešto po pitanju svojih kilograma.

– Uvijek sam bila bucmastija, ali to me nije sputavalo ili mi smetalo. Za vrijeme trudnoće, i prve i druge, počela sam se debljati i to je išlo sve dalje. Zatim, kuharica sam, malo i političarka, tako da se često nalazim u situacijama da me nude hranom i pićem. A i kad kuhate, morate sve probati, ne možete to nekome poslužiti jelo, ako vi to niste prije probali – iskrena je Dragica i dodaje kako je isprobavala razne dijete i neke proizvode za skidanje kilograma, ali kad god bi prestala  s tim, vratilo bi joj se gotovo dvostruko više.

Kaže kako joj je najveća podrška za skidanje kilograma muž, djeca i unučad.

– Muž mi je rekao da me podržava i da idem, ali uvjeren je kako neću uspjeti i da ću odustati. Poznaje me –  kroz smijeh kaže Dragica i naglašava kako će ih sve ugodno iznenaditi, jer je sad odlučila sebe staviti na prvo mjesto.

Bravo za Dragicu Ceković i puno sreće!

The post Kuharica i političarka, Dragica Ceković iz Kravarskog, u popularnom TV showu ‘Život na vagi’ appeared first on cityportal.hr.