Prijava

Vaša prijava

Krenuo biciklistički spektakl CRO Race! Biciklisti u nedjelju voze kroz Veliku Goricu

['CRO Race', 'hotnews', 'promet', 'trasa', 'VELIKA GORICA']

Krenula je spektakularna biciklistička utrka CRO Race koja će se ove godine voziti do 2. listopada te će Hrvatsku po sedmi put pretvoriti u sportsku arenu čiji će kadrovi obići čitav svijet.

Na dosadašnjim izdanjima utrke nastupale su najveće biciklističke zvijezde poput Marka Cavendisha, Vincenza Nibalija, Giacoma Nizzola, Adama Yatesa i drugih, a ove nas godine očekuje čak šest WorldTeam timova od ukupno dvadeset koji će nastupiti na CRO Raceu.

Ljubitelji biciklizma moći će uživo ili putem televizijskog prijenosa uživati u nastupu vrhunskih biciklista koji će voziti trasu dugu više od 1.000 kilometara u šest etapa diljem Hrvatske.

Vozit će se lokalnim, županijskim i državnim cestama, a u šestoj, završnoj etapi, oko 150 biciklista će proći i Velikom Goricom u nedjelju 02.listopada. U našem gradu vozit će sljedećom trasom: Ulica Kneza Ljudevita Posavskog – Ulica Matice Hrvatske – Trg kralja Petra Krešimira IV – Trg kralja Tomislava – Šetalište Franje Lučića –Rakarska – Avenija Ivana Pavla II – 153. brigade  i dalje prema Domovinskom most.

– Na prometnicama kojima se kreće utrka bit će na snazi privremena regulacija prometa na dijelu javnih cesta te će se ograničenje prometa na navedenim dionicama vršiti uz nazočnost djelatnika MUP-a i predstavnika organizacije. Iako se biciklistička utrka održava u uvjetima normalnog odvijanja prometa s povremenim zaustavljanjem prometa neposredno prije nailaska i prolaska biciklista, moguća su zaostajanja biciklista koja sudjeluju u manifestaciji pa je potrebno povećati oprez i obratiti pozornost na bicikliste u prometu – ističu organizatori.

Trasu kojom će u nedjelju prolaziti biciklisti možete vidjeti ovdje. 

 

The post Krenuo biciklistički spektakl CRO Race! Biciklisti u nedjelju voze kroz Veliku Goricu appeared first on cityportal.hr.