Prijava

Vaša prijava

Udruga Lomnica: Priključite se i olakšajmo zajedno djeci učenje

['donja lomnica', 'instrukcije', 'osnovna škola', 'učenici', 'udruga Lomnica']

Kako bi svojim malim sumještanima olakšali školovanje i uljepšali đačko doba, Udruga Lomnica organizira instrukcije za osnovnoškolce.

Instrukcije kreću od utorka 4.listopada (okvirni termin 18-20h) u prostorijama Društvenog doma u Donjoj Lomnici, pa pozivaju roditelje da prijave svoje dijete na e-mail: lomnicausrcu@gmail.com s podacima djeteta, predmet, razred i gradivo oko kojeg dijete treba pomoć.

– Gradimo individualni pristup djetetu pa ohrabrujemo roditelje na dolazak s djetetom barem prvi put, kako bi nam dali dodatne informacije o djetetu. Što im se čini da ga/ju najviše muči, i da dogovorimo zajednički pristup radu i napredovanja djeteta kroz godinu. Škola ne bi trebala biti bauk te nam je želja vratiti osmijeh na zabrinuta dječja lica – ističu iz Udruge.

A kako bi to sve mogli odraditi, u potrazi su i za dodatnim snagama. Traže matematičare, jezičare, kemičare, fizičare, povjesničare, studente i umirovljenike, koji imaju volje i vremena pomoći djeci i olakšati im učenje.

– Nisu potrebne nikakve posebne pripreme, a maksimalno bi se odrađivao jedan sat tjedno. Znamo da to traži određenu vremensku žrtvu, ali svaka uložena minuta u budućnost, vraća se desetorostruko. Gradivo je većinom osnovnoškolsko, nudimo rad na (ne)određeno, a plaća je dječji smijeh i veselje dok su dodatni benefiti ovog rada promijeniti nečiji život na bolje – stoji u simpatičnom pozivu i opisu posla za instruktora koji je Udruga „raspisala“.

Ako smo vas potaknuli da se prijavite i priključite, može to učiniti na mail: lomnicausrcu@gmail.com.

The post Udruga Lomnica: Priključite se i olakšajmo zajedno djeci učenje appeared first on cityportal.hr.