Prijava

Vaša prijava

Ne propustite BUŠ-KUŠ! Čekaju vas kokteli, tortilje, tekila i latino ritmovi

['BUŠ KUŠ', 'međunarodni festival tradicijskih glazbala', 'ogranak seljačke sloge buševec']

Glazbenici iz Meksika, Kostarike i Mađarske, jutros su razveselili Velikogoričane nastupajući na platou kod Tržnog centra, sa svojom tradicionalnom glazbom i instrumentima. No, ako ste propustili ovu glazbenu poslasticu ne brinite. Prvu priliku imate već večeras.

Zbog odličnog odaziva na ljetni Buš-Kuš, Ogranak Seljačke sloge Buševec organizira završno, jesensko izdanje ovog zabavnog programa s temom “Tequila i tortilja party”. Ujedno je to i uvertira u 20. izdanje Međunarodnog festivala tradicijskih glazbala čiji će svečani koncert biti održan sutra u 19 sati u Domu kulture Buševec.

20.Medunarodni festival tradicijskih glazbala Busevec

30.09.2022. – Velika Gorica – Sudionici 20.Međunarodnog festivala tradicijskih glazbala u Buševcu – foto: Goga Kiš/Cityportal.hr

A večeras od 18 sati u šatoru iz Doma kulture čeka vas druženje i zabava uz živu glazbu iz Meksika i Kostarike. Organizatori su se pobrinuli upotpuniti ugođaj gastro ponudom.

– Ako se bojite da će vam biti hladno, ne brinite, mi ćemo vas zagrijati sa koktelima, meksičkom pivom, vrućim čili umacima te plesnim ritmovima Meksika i Kostarike. Ne propustite ovaj jedinstveni događaj jer jedino kod nas možete vidjeti i čuti originalne svirače iz Srednje Amerike – poručili su iz Ogranka.

Tekila party

The post Ne propustite BUŠ-KUŠ! Čekaju vas kokteli, tortilje, tekila i latino ritmovi appeared first on cityportal.hr.