Prijava

Vaša prijava

Učenicima i studentima 50 gradskih stipendija, prijave u tijeku

['grad velika gorica', 'hotnews', 'stipendije', 'učenici i studenti']

Učenicima i studentima Grad Velika Gorica i ove će godine dodijeliti stipendiju za školsku godinu 2022./2023. Natječaj je u tijeku, a dodijelit će se 30 stipendija za uspjeh u školovanju – 15 učeničkih i 15 studentskih i 20 stipendija prema socijalnom statusu – 10 učeničkih i 10 studentskih.

Iz Grada ističu kako se broj stipendija može izmijeniti u određenim kategorijama, ovisno o broju popunjenosti mjesta u pojedinim kategorijama, a one se dodjeljuju za 12 mjeseci, računajući od 1. rujna 2022. godine.

Iznos stipendije i ove će godine biti 500,00 KN/66,36 EUR mjesečno za učenike, a za studente 1.000,00 KN/ 132,72 EUR mjesečno. Dobitnici Stipendije Grada ne mogu istovremeno primati i druge stipendije, no učenik/student može podnijeti prijavu za dodjelu stipendije prema uspjehu u školovanju i stipendije prema socijalnom statusu, a uzet će se u obzir ona povoljnija.

Prijedlog liste kandidata za dodjelu Stipendije objavit će se na oglasnoj ploči Grada te na službenoj web stranici www.gorica.hr.

Prijave za dodjelu stipendija sa svom traženom dokumentacijom moraju se dostaviti do 19.listopada. Uvjete natječaja pronađite ovdje. 

The post Učenicima i studentima 50 gradskih stipendija, prijave u tijeku appeared first on cityportal.hr.