Prijava

Vaša prijava

Sjajna prilika za kupnju kaktusa, mesožderki, trajnica..u Botaničkom vrtu!

['biljke', 'Botanički vrt', 'hotnews', 'rasprodaja biljaka']

Za sve ljubitelje biljaka stiže sjajna prilika za odličnu kupnju. Izuzetno popularna godišnja rasprodaja viškova biljaka iz zbirke Botaničkog vrta u Zagrebu, održat će se po drugi put ove subote, u vremenu od 9 do 13 sati, u dvorištu uz kolni ulaz Vrta (Runjaninova ulica), nasuprot Ministarstva kulture i medija.

botanicki vrt4 e1665140487351

U ponudi se nalazi sobno (stakleničko) bilje, sukulenti (kaktusi, mlječike), mesožderke, a naći će se i preostalo bilje s prve rasprodaje: rizomi (podanci) kultivara perunika, manja količina raznih drvenastih biljaka (grmovi i stabla) i vrtnih trajnica.

Biljke ćete moći kupiti po cijeni od 10 do 200 kuna, ovisno u starosti, veličini i vrijednosti/rijetkosti vrste/kultivara. Plaćanje je gotovinom uz izdavanje blok računai karticama poslovnih banaka jednokratno.

Tu su i neke važne napomene za kupce!

– U prodajni prostor ulazi se s južne strane kolnog ulaza, a izlazi na mala vrata na sjevernoj strani. Djelatnici će kontrolirati ulazak kako se u prodajnom prostoru ne bi stvarala velika gužva. Molimo da ponesete vlastite vreće, cekere, košare, torbe, jer ne prodajemo plastične vrećice – poručuju iz Botaničkog vrta PMF-a.

botanicki vrt e1665140556470

Naslovna i fotografije u tekstu: Botanički vrt PMF-a

 

The post Sjajna prilika za kupnju kaktusa, mesožderki, trajnica..u Botaničkom vrtu! appeared first on cityportal.hr.