Prijava

Vaša prijava

Dođite na predavanje i uključite se u osnaživanje lokalnog prehrambenog sustava

['Gastro Turopolja', 'predavanje', 'TZVG', 'Vegora']

Hrana je vrlo važan dio našeg života, a u okolici našeg Grada postoje brojni proizvođači koji uzgajaju kvalitetne namirnice. Koliko znamo o njima i kako bolje povezati građane – potrošače i lokalne proizvođače možete saznati na predavanju „Povezivanje lokalnih proizvođača i građanstva na primjeru modela Solidarne razmjene“.

Predavanje, u sklopu Gastro Turopolja, organiziraju VE-GO-RA i Inventivna rješenja kao partneri na EU projektu Cities2030 te dio LAB-a Velika Gorica, a održat će ga Robert Hadržić, konzultant za ruralni razvoj i direktor Udruge OPG-a Hrvatske.

Inače, projekt Cities ima za cilj stvoriti preduvjete za daljnji razvoj i povećanje efikasnosti sustava proizvodnje, kratkih lanaca opskrbe – distributivnih lanca dostave i recikliranja hrane, sa gradovima kao nositeljima aktivnosti i s velikim naglaskom na aktivnu ulogu građana.

Predavanje je u petak 14. listopada od 17 sati u Centru za posjetitelje. Prijavite se ovdje i time se uključite u osnaživanje našeg lokalnog prehrambenog sustava.

 

The post Dođite na predavanje i uključite se u osnaživanje lokalnog prehrambenog sustava appeared first on cityportal.hr.