Prijava

Vaša prijava

Postanite volonter u Goričkom klubu mladih i prenesite svoje znanje na druge

['Gorički klub mladih', 'nova sezona', 'volonteri']

Gorički klub mladih od idućeg tjedna, službeno otvara novu sezonu kluba, što znači da u pripremi imaju pregršt zanimljivih događaja i radionica, a i osmislili su nešto novo za sve knjigoljupce.

– Povodom otvaranja nove sezone tražimo i nove volontere. Volonteri su nam potrebni radi besplatnih instrukcija koje se provode u GKM-u već niz godina, stoga bi bilo i poželjno da budući volonteri posjeduju iskustva u radu s ljudima, imaju želju za prenošenjem svog znanja, imaju slobodnog vremena i da su strpljivi. Trenutno su nam potrebni volonteri za hrvatski i engleski jezik, matematiku te fiziku. Ako se nalazite u ovom opisu, obavezno nam se javite na našu email adresu  gorickiklubmladih@gmail.com – ističu iz GKM te dodaju kako vam zauzvrat nude upis sati u volontersku knjižicu, mogućnost sudjelovanja u našim radionicama i druženje s uvijek zabavnom ekipom.

Klub će i ove godine biti otvoren svakog radnog dana od 17 do 21 sat.

– Na drugom katu Galženice možete doći popiti kavu ili sok i uživati na terasi ili učiti u slobodno vrijeme ako vam je potrebno malo mira i tišine. Više o budućim događajima, radionicama i aktivnostima uvijek možete saznati na našim društvenim mrežama gdje nam se možete i obratiti – poručuju iz kluba mladih.

 

The post Postanite volonter u Goričkom klubu mladih i prenesite svoje znanje na druge appeared first on cityportal.hr.