Prijava

Vaša prijava

Grad će i u idućoj godini podržati programe i projekte u kulturi

['grad velika gorica', 'Javni poziv', 'kultura']

Grad Velika Gorica poziva udruge, umjetničke organizacije, samostalne umjetnike, pojedince i pravne subjekte koji obavljaju djelatnosti iz područja kulture i umjetnosti da predlože programe/projekte za sufinanciranje iz gradskog proračuna u 2023. godini.

Financirat će se programi i projekti redovne djelatnosti udruga za očuvanje tradicijske kulture, manifestacija i ostalih aktivnosti u kulturi te otkup knjiga, časopisa i druge umjetničke produkcije od značaja za Grad.

Prema uvjetima natječaja najmanji iznos traženih sredstava za financiranje projekta je 180 tisuća, a najveći 250 tisuća kuna kada je u pitanju program ili projekt udruge za očuvanje tradicijske kulture. Za manifestacije i ostale kulture aktivnosti najmanji iznos traženih sredstava za financiranje je tisuću, a najveći 100 tisuća kuna.

– Cilj je kroz oblikovanje raznovrsne kulturne ponude unaprijediti kvalitetu kulturnog života građana, uključiti ih što više u kulturna događanja, stvoriti pozitivno okruženje za umjetničko i kulturno stvaralaštvo, te kroz odabir novih i održavanje već postojećih programa promicati ugled našeg grada – ističu iz Grada.

Rok za dostavu prijedloga je 30. studeni.

The post Grad će i u idućoj godini podržati programe i projekte u kulturi appeared first on cityportal.hr.