Prijava

Vaša prijava

Uz kreativan nered u grupi “Baby igra” potaknite senzomotorički razvoj kod djeteta

['Baby igra', 'CENTAR ZA DJECU MLADE I OBITELJ VELIKA GORICA', 'djeca', 'roditelji']

Nema ljepše kada u obitelj stigne prinova. U prvim danima bebe samo jedu i spavaju, a kako vrijeme odmiče postaju sve znatiželjniji i željni raznih interakcija. Iako su maleni, postoje razni načini i igre primjerene određenoj dobi djeteta.

U Centru za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica otvara se sve više grupa i programa namijenjenih upravo roditeljima i bebama. Ako volite kreativan nered, prljati se i dobro zabavljati možete upisati program “Baby igra”.

Grupa je namijenjena djeci od 10. do 24 mjeseca starosti i roditeljima, a u kojoj će se kroz razne aktivnosti poticati dijete da koristi svoja osjetila i tako otkriva i istražuje svijet oko sebe.  Time se potiče djetetov senzomotorički razvoj i dijete dobiva temelj za intelektualni, emocionalni, socijalni i tjelesni razvoj.

Kako ističu iz Centra, grupa će se odvijati jednom tjedno po sat vremena, a voditeljica je socijalna radnica Dia Dobrinčić Korenjak.

Program je besplatan, no potrebne su prijave na telefon 6231-734, mobitel 091/6231-734, e-mail info@centar-dmo-vg.hr ili putem FB stranice Centra do 18.listopada.

 

The post Uz kreativan nered u grupi “Baby igra” potaknite senzomotorički razvoj kod djeteta appeared first on cityportal.hr.


Hribarova Filmska družina dobila novčana sredstva