Prijava

Vaša prijava

Stiže Dječji Gastro! Prodajna izložba, Zvonjalica live, predstave, igraonice…

['dječji gastro', 'Gastro Turopolja', 'hotnews']

Vikend pred nama donosi 21. izdanje Gastro Turopolja, manifestacije koju željno i s nestrpljenjem iščekuju brojni građani željni finih domaćih delicija naših vrijednih ugostitelja, ali i brojnih udruga koje će se priključiti.

Posebnost ovogodišnjeg Gastra je svakako „Dječji Gastro“, a male Velikogoričane čeka mnoštvo zabavnog programa.

Bit će tu prodajna izložba radova dječjih zadruga velikogoričkih škola, igraonica za mališane, mađioničarske predstave JOZO BOZO do glazbenih, plesnih nastupa i radionica. Sve počinje u 10:30 sati kod Muzeja Turopolja i to „Plesnom šetnjom kroz Turopolje“ uz folkloraše FA Turopolje.

Od 11 do 14 sati, mali zadrugari iz goričkih osnovnih škola Nikole Hribara, Eugena Kvaternika, Eugena Kumičića, Novog Čiča i Vukovine pripremili su razne ukrasno uporabne predmete za svoju prodajnu izložbu.

U 11 sati tu je i mađioničarska predstava za djecu popularnog Joze Boze, a nakon njega će nam se predstaviti Dječji zbor Cvrkutavci i Plesni klub Barbara.
Slušat će se i popularna učenička radijska emisija Zvonjalica, ali i program City radija koji će biti prilagođen posebno za ovu prigodu.

Tu su i igraonice na otvorenom za mališane u organizaciji udruga Veseli planet i Klokan sport. Za glazbeni i plesni program pobrinut će se plesači iz Megablasta i mlade snage Mungos brothers blues banda. Zabavljat će nas i Saturnus band i Harmonija.

Srednja strukovna škola pripremat će gulaš, a ugostitelji i udruge upotpunit će program svojim gastro delicijama.

I ove godine svoju će ponudu na Gastru Turopolja predstaviti domaći slastičari, vinari, a raznovrsni proizvodi i tradicijski suveniri naših izlagača, obrtnika i OPG-bit će predstavljeni u sklopu 4. Gospodarskog sajma koji se održava 15. i 16.10 na prostoru oko Muzeja Turopolja. Sirevi, proizvodi od buče i meda, likeri, prirodna kozmetika te rukotvorine, nakit, ukrasi… samo su dio ponude.

 

The post Stiže Dječji Gastro! Prodajna izložba, Zvonjalica live, predstave, igraonice… appeared first on cityportal.hr.