Prijava

Vaša prijava

Svojim tekstom i vi možete kreirati 18. broj velikogoričkog Ljetopisa

['Ljetopis', 'POUVG', 'VELIKA GORICA']

Početkom 2023.godine izlazi osamnaesti broj Ljetopisa, pa iz Pučkog otvorenog učilišta pozivaju zainteresirane da svojim tekstom doprinesu raznovrsnosti i zanimljivosti ove svojevrsne enciklopedije velikogoričkog kraja.

– Časopis uz više suradnika može biti još kvalitetniji. Neka Ljetopis 2022. godine bude bogat i na spomen svim onim važnim događajima i ljudima naše zajednice i grada. Predložite teme, događaje, koji će svojim sadržajem obogatiti ovaj broj Ljetopisa, a o kojima ćete vi progovoriti na svoj način.Još jedna godina prilazi svome kraju. Kao i one prije i ova je ostavila svoj trag u našim životima, u životu našeg grada, kraja, a i cjelokupne zajednice kroz razna događanja, obljetnice, uspjehe…

Ljetopis Grada Velike Gorice posvećen je velikogoričkim temama – povijesti, gospodarstvu, prosvjeti i predškolskom odgoju, ustanovama i udrugama, kulturi, književnosti, likovnoj umjetnosti, glazbi, sportu itd., a misao vodilja je da se o životu i svijetu govori s turopoljskog aspekta. U njemu nije zabilježeno samo ono što se dogodilo unazad godinu dana, već je tu zapisana i povijest Turopolja.

Rok za dostavu teksta je 28. listopada.

The post Svojim tekstom i vi možete kreirati 18. broj velikogoričkog Ljetopisa appeared first on cityportal.hr.