Prijava

Vaša prijava

Ne propustite cjelodnevnu zabavu na Dječjem Gastru

['dječji gastro', 'Gastro Turopolja', 'hotnews', 'turizam']

Ovog vikenda zaboravite na kuhanje doma! U gradu nam je 21. Gastro Turopolja, koji donosi miomirise kuhinje našega kraja iz ponude brojnih ugostitelja i udruga. Popularna manifestacija ove godine nudi i posebnost – Dječji Gastro, koji započinje već u 10 sati, a sva događanja su smještena u zoni oko Muzeja Turopolja.

– Posebno smo mislili na naše mališane i zato smo ‘velikom Gastru’ dodali i onaj ‘mali’, koji donosi mnoštvo zabavnog programa za djecu i mlade, od prodajne izložbe radova dječjih zadruga, igraonica, mađioničarske predstave Jozo Bozo, glazbenih i plesnih nastupa do kuharskog dvoboja – poručuju iz Turističke zajednice Velike Gorice, koja uz Udruženje obrtnika i Grad, organizira Gastro Turopolja.

DSC 0588

14.10.2018. Velika Gorica – 17. Gastro Turopolja. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Program započinje u 10:30 sati ‘Plesnom šetnjom kroz Turopolje’ uz folkloraše Folklornog ansambla  Turopolje, a u 11 sati na scenu stupa Jozo Bozo Magic Show. U nastavku programa očekuju vas i nastupi Dječjeg zbora Cvrkutavci, Plesnog kluba Barbara, te plesači iz Megablasta. Za puno dobre glazbe pobrinut će se mlade snage Mungos Brothers Blues Banda, Saturnus band i Harmonija.

19.GASTRO TUROPOLJA 5

10.10.2020.,Velika Gorica, 19.Gastro Turopolja, foto: Marija Vrbanus/cityportal.hr

Od 11 do 14 sati pogledajte kakvih sve divotica ima na prodajnoj izložbi zadrugara iz goričkih osnovnih škola Nikole Hribara, Eugena Kvaternika, Eugena Kumičića, Novog Čiča i Vukovine. U podne se kuhače primaju učenici goričke Srednje strukovne škole, a u 13 slijedi kuharski dvoboj. Za dodatnu potrošnju viška energije vaših mališana tu su i igraonice na otvorenom u organizaciji udruga Veseli planet i Klokan sport.

djecji gastro 1 e1665769754892

Foto: zabavni program/Gatro Turopolja

Čitavu atmosferu prenosit će i vaš omiljeni City Radio, a samo za ovu prigodu uživo s Dječjeg Gastra emitirat će se i popularna učenička radijska emisija Zvonjalica.

Danas i sutra kod Muzeja Turopolja možete posjetiti i 4. Gospodarski sajam, te Velikogoričke dane meda, gdje vas očekuje ponuda raznovrsnih proizvoda i tradicijskih suvenira obrtnika i OPG-ova.

1634479029196

16102021 20. Gastro Turopolja, Foto: cityportal.hr/Gabrijela Radunović

The post Ne propustite cjelodnevnu zabavu na Dječjem Gastru appeared first on cityportal.hr.