Prijava

Vaša prijava

Vozio s 1,93 promila pa sletio s ceste u Velikoj Gorici

['hotnews', 'policija', 'PP VELIKA GORICA', 'vikend akcija']

Gorička policija tijekom vikenda je provela akciju „Pojačan nadzor vozila i vozača u dane vikenda“, na području policijske postaje Velika Gorica, kojom prilikom su utvrdili 13 ciljanih prekršaja.

Najviše je bilo prekršaja zbog prebrze vožnje, njih 6. Četiri vozača pala su na alkotestu, bila su dva prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa te jedan prekršaj upravljanja vozilom dok je ukinuta i oduzeta vozačka dozvola zbog prikupljenih negativnih prekršajnih bodova. Također je utvrđeno i 7 ostalih prekršaja iz domene prometa pa je ukupno utvrđeno 20 prometna prekršaja.

Najveća koncentracija alkohola izmjerena je kod 56-godišnjeg muškarca i to u subotu u 18:10 sati. Naime, spomenuti muškarac vozio se Državnom cestom D-31 u Velikoj Gorici te je dolaskom do dionice 7 kilometara sletio s automobilom na meki teren. Tom prilikom lakše je ozlijeđen.

–  Očevidom je utvrđeno da je upravljao vozilom za vrijeme dok je u organizmu imao prisutnost alkohola u koncentraciji od 1,93 g/kg. Istom je privremeno oduzeta vozačka dozvola na rok od 12 sati i biti će podnijet Optužni prijedlog redovnim putem – ističu iz policije te dodaju kako se za vrijeme vikenda dogodilo čak 5 prometnih nesreća.

 

 

The post Vozio s 1,93 promila pa sletio s ceste u Velikoj Gorici appeared first on cityportal.hr.