Prijava

Vaša prijava

Sara i Ema srebrne, Dora brončana na turniru u Crnoj Gori

['Montenegro open', 'tkd velika gorica']

Taekwondo klub Velika Gorica za vikend je sudjelovao na turniru G2/E2 Montenegro open 2022, koji je ugostio oko 800 natjecatelja iz više od 40 država svijeta. Boje Gorice na turniru su branile Sara Habijančić, Dora Habijančić te Ema Bakula.

Sara je ponovo bila odlična te je osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju. Sari je ovo šesti G turnir za redom na kojem osvaja medalju što je iznimno veliki uspjeh.

– Uspjeh s ovog turnira je još veći s obzirom da je Sara imala ozljedu sa zadnjeg turnira u Sloveniji zbog kojeg je morala mirovati skoro 15 dana zbog „male“ rupture mišića. No, Sara je uspješno odradila ovaj turnir i upisala nove vrijedne bodove na WTE rang listi te je sve bliže zacrtanom cilju da na kraju godine ostane u Top 10 juniorki na WTE rang listi koja donosi razvojni program HJOO-a – ističu iz kluba.

Kadetkinje Ema i Dora također su osvojile medalje.

– Emi je ovo bio ujedno i pripremni turnir za Europsko kadetsko prvenstvo na kojem će nastupiti krajem studenog na Malti te tako s ovom osvojenom srebrnom medaljom može biti itekako zadovoljna. Dora je isto tako pokazala svoju kvalitetu te je u svom prvom nastupu na G turnirima osvojila brončanu medalju i svoje prve bodove na WTE rang listi – dodali su iz kluba.

The post Sara i Ema srebrne, Dora brončana na turniru u Crnoj Gori appeared first on cityportal.hr.


Učenička zadruga ,,Eugen'' na Gastru Turopolja