Prijava

Vaša prijava

Ivana Mlinar, nova predsjednica GČ Hrvatski velikani

['GČ HRVATSKI VELIKANI', 'IVANA MLINAR', 'Izbori', 'Zoran Lovrić']

Vijeće gradske četvrti Hrvatski velikani jučer je održala svoju 12. sjednicu, no ona se ubrzo pretvorila u izbornu nakon što je dosadašnji predsjednik Zoran Lovrić podnio ostavku.

Nakon glasanja vijećnici su odlučili kako će nova predsjednica Vijeća biti Ivana Mlinar, za potpredsjednika je izabran Ivan Godinić, a tajnik je Krešimir Šafranko.

– Zahvalili smo dosadašnjem predsjedniku na radu, trudu i entuzijazmu proteklih godinu i pol dana i na svemu što je Vijeće odradilo, a sve za dobrobit stanovnika naše četvrti – istaknuli su iz Vijeća.

sjednica vgc hrvatski velikani

Foto: GČ Hrvatski velikani

Nakon izbora, na sjednici je jednoglasno izglasan Godišnji program rada i financijski plan za 2023. godinu.

– Svi prijedlozi građana su razmotreni i shodno tome uvršteni u novi plan. Također, sve izvršene stavke prošlogodišnjeg programa pozdravljene su te su vijećnici jednoglasno ponovno usvojili aktualne kapitalne projekte poput problematike ZET-ove garaže, ilegalne staje u Ulici Podložnica, uređenja i kontrole atomskih skloništa, postavljanja javne rasvjete na Aveniji Pape Ivana Pavla II te unifikacije svih rasvjetnih stupova u četvrti, problema parkirnih mjesta, cjelovitog uređenja Parka Cvjetno naselje te ostalih zelenih površina i uređenja cestovne infrastrukture. Također, vijećnici su suglasni da se Projekt suradnje sa Srednjom strukovnom školom Velika Gorica na projektu obnove parkovne infrastrukture dovrši – naglasili su iz Vijeća.

The post Ivana Mlinar, nova predsjednica GČ Hrvatski velikani appeared first on cityportal.hr.