Prijava

Vaša prijava

Otvorena socijalna trgovina Robin Food: Svatko od nas može donirati…

['hotnews', 'robin food', 'socijalna trgovina', 'VG LEGACY']

Najave postoje već neko vrijeme, ideja je toliko dobra i humana da je već višestruko opjevana, ali sad je konačno krenuo – Robin Food! Ime je možda i jedino što je bolje od ideje koja je krenula iz zadivljujuće aktivne humanitarne udruge VG Legacy, a do realizacije stigla otvaranjem prve socijalne trgovine u našem gradu.

– Suosjećanje je jedino oružje kojim možemo svi zajedno opstati u ovim teškim, kriznim vremenima. Budimo zajedno ponos našega grad, jer grad smo mi, obični ljudi, koji ga činimo velikim i jedinstvenim – poruka je iz VG Legacyja koja bi morala probuditi ono najbolje u nama.

Svatko od nas, dakle, može svoje donacije predati na adresi Trg kralja Tomislava 16, u prizemlju, ali s dvorišne strane. Ako postoji problem zbog kojeg nije moguća dostava, dovoljno je kontaktirati društvo iz udruge… Uz to, donacijske košare bit će postavljene i u trgovačkim lancima, hrana za socijalnu trgovinu moći će se ostavljati i na taj način.

Želi li netko pomoći u formi novčane donacije, tu je žiro račun udruge, uz opis plaćanja “Robin Food”:

HR9124840081135191457

Iz udruge pozivaju poduzetnike iz našega grada da iskoriste opciju otvaranja trajnog naloga i tako se pobrinu za najranjivije članove naše zajednice, a nije loša ideja da to učine i gradske političke stranke…

The post Otvorena socijalna trgovina Robin Food: Svatko od nas može donirati… appeared first on cityportal.hr.