Prijava

Vaša prijava

Stižu nam visoki gosti, u ponedjeljak i utorak sve je spremno za – gužve

['gužva', 'hotnews', 'krimski summit', 'PU zagrebačka']

Predsjednici parlamenata i skupština iz cijelog niza država, kao i predstavnici više međunarodnih organizacija okupit će se početkom ovog tjedna u Zagrebu, na prvom parlamentarnom summitu Međunarodne krimske platforme, a to će za sve nas, obične ljude, značiti – gužve.

Zna se već odavno kako to ide, promet se zaustavlja kad god se za to ukaže i minimalna potreba, pa se nečemu sličnom možemo nadati i ovoga puta. Od velikogoričkog aerodroma, pa dalje sve do mjesta na koje će se prevoziti uvaženi gosti, povremeno će se zaustavljati promet, uspostavljat će se privremena regulacija prometa, a sve to će mnoge od vas, vrlo vjerojatno, prilično živcirati.

“Pozivamo građane, odnosno sve sudionike u cestovnom prometu, a posebice vozače motornih vozila i pješake, na razumijevanje i strpljenje u vrijeme uspostave privremene regulacije prometa navedenih dana. Također, pozivamo građane na dosljedno poštivanje uputa i naredbi policijskih službenika kao i poštivanje pravila navedenih u privremenoj regulaciji prometa na pojedinim prometnicama”, ističu iz Policijske uprave Zagrebačke.

The post Stižu nam visoki gosti, u ponedjeljak i utorak sve je spremno za – gužve appeared first on cityportal.hr.