Prijava

Vaša prijava

Policija u akciji: Najviše kazni zbog prebrze vožnje, a bilo ih je i na triježnjenju

['alkohol', 'brzina', 'hotnews', 'nadzor prometa', 'policija', 'vikend akcija']

Velikogorička policija i proteklog je vikenda imala pune ruke posla tijekom još jedne akcije pojačanog nadzora prometa. Sveukupno su evidentirali 41 prometni prekršaj, a najviše vozača, njih 18, kažnjeno je zbog prebrze vožnje. Evidentirano je i deset prekršaja zbog nevezanja sigurnosnog pojasa, jedan zbog nepravilnog korištenja mobitela u vožnji, a u akciji je ‘pao’ i jedan bez položenog vozačkog ispita.

U tri slučaja su vozači bili pod utjecajem alkohola, a rekorder u ovoj kategoriji imao je 1,67 promila u krvi.

– U subotu, 22.listopada, u 02:20 sati, muškarac starosti 30 godina, upravljao je osobnim automobilom Kolodvorskom ulicom u Velikoj Gorici. Nadzorom je utvrđeno da je upravljao vozilom za vrijeme dok je u organizmu imao prisutnost alkohola u koncentraciji od 1,67 g/kg,,umanjeno za dopuštenu pogrešku od 0,00/kg. Isti je naredbom smješten u posebne prostorije za zadržavanje ove policijske postaje do prestanka djelovanja opojnog sredstva do 12 sati i protiv istog je podignut Optužni prijedlog nadležnom sudu – izvijestili su iz velikogoričke policije.

 

The post Policija u akciji: Najviše kazni zbog prebrze vožnje, a bilo ih je i na triježnjenju appeared first on cityportal.hr.


Ponedjeljak – izvješće o broju oboljelih do 10 h

UPISI U “GRUPU ZA BUDUĆE PRVAŠIĆE” – U PRIJEPODNEVNIM TERMINIMA