Prijava

Vaša prijava

Otvara se prva gorička shopping oaza: Za početak popusti u svih 12 trgovina!

['hotnews', 'otvorenje', 'STOP SHOP']

Unatoč neizbježnim komentarima tipa “a kad ćemo graditi bolnice, vrtiće, domove umirovljenika…”, u četvrtak će se dogoditi veliki trenutak za naš grad. Od 11 sati će krenuti otvorenje STOP SHOP retail parka, lociranog odmah uz Goričanku, jednu od najpoznatijih gradskih objekata, na prostoru na kojem je donedavno bila zapuštena livada.

Zemljište koje je dugo bilo u vlasništvu tvrtke Elektrokontakt dobilo je potpuno drukčiju svrhu i namjenu, a naš grad novu vrstu ponude. Dosad u Velikoj Gorici ovakvog objekta nije bilo, najsličniji tome je centar u blizini Veterinarske stanice, ali STOP SHOP definitivno donosi nešto novo u šesti grad po veličini u Hrvatskoj. Sasvim prigodno, ovo je šesta hrvatska “STOP SHOP shopping oaza”, kako su to lijepo nazvali glavni ljudi ove priče.

U sklopu STOP SHOP-a bit će 12 trgovina: KiK, Posteljina.hr, Plodine, Pepco, NKD, Deichmann, Sinsay, Optika Anda, New Yorker, DM, ZOO City i Hervis. Narvno, bit će tu i kafić, od četvrtka će u akciju krenuti i caffe bar “Yes”. Kavicu će možda ondje popiti i gradonačelnik Krešimir Ačkar, koji će se obratiti uzvanicima na svečanom otvorenju, jednako kao i Joško Piteša, predstavnik STOP SHOP-a.

“STOP SHOP je poznati brend maloprodajnih parkova koji predstavlja jasnu alternativu prenatrpanim, često skupim trgovačkim centrima u gradu. Riječ je o maloprodajnim parkovima koji uključuju brojne privlačne i praktične brendove, a usredotočeni su na gradove srednje veličine”, istaknuto je u pozivu na otvorenje.

A kad svečano otvorenje završi, krenut će shopping. Prvog dana rada sve će trgovine kupcima nuditi i razne pogodnosti i popuste za kupce, za svoje nove susjede, za Velikogoričane…

The post Otvara se prva gorička shopping oaza: Za početak popusti u svih 12 trgovina! appeared first on cityportal.hr.