Prijava

Vaša prijava

Mlada i pijana: Vozačica u Maloj Buni napuhala 1,59 promila

['Mala Buna', 'mlada vozačica', 'policija', 'promili', 'PUZ', 'vikend akcija']

Osim vikend rekordera koji je zaustavljen u Starom Čiču i napuhao 1,75 promila, policija je izvijestila o još jednom vikend rekorderu. Ova titula ovoga je puta pripala mladoj 21-godišnjakinji koja je zaustavljena u Maloj Buni.

– U subotu, 29. listopada oko 3.30 sati, 21-godišnjakinja je upravljala osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka, a kretala se Vukomeričkom cestom u mjestu Mala Buna. Policijski službenici su obavljenim nadzorom vozača i vozila utvrdili da je vozilom upravljala pod utjecajem alkohola (1,59 g/kg) zbog čega je smještena na otrježnjenje, te će policijski službenici redovnim putem podnijeti optužni prijedlog – rekli su iz PUZ-a.

U vrijeme provođenja akcije na području Policijske uprave zagrebačke utvrđeno je ukupno 512 prometnih prekršaja, od čega 67 prekršaja vozača s alkoholom, zatim 82 prekršaja nepropisne brzine, 82 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, 32 prekršaja nepropisne uporabe mobitela, četiri prekršaja upravljanja vozilom prije stjecanja prava, 21 prekršaj upravljanja neregistriranim ili tehnički neispravnim vozilom i 224 ostala prekršaja.

The post Mlada i pijana: Vozačica u Maloj Buni napuhala 1,59 promila appeared first on cityportal.hr.