Prijava

Vaša prijava

Knjigoljupci dolaze na svoje – stiže 44. Interliber na Zagrebačkom velesjamu

['hotnews', 'Interliber', 'Knjiga svima i svuda', 'sajam', 'sajam knjiga', 'Zagrebački velesajam']

Za nešto manje od tjedan dana na Zagrebački velesajam stiže jedna od omiljenih manifestacija u Lijepoj našoj – Interliber, međunarodni sajam knjiga. Najveća je to književna manifestacija u Hrvatskoj koja okuplja najznačajnije domaće i inozemne nakladnike i knjižare, platforma za promociju knjiga, pisaca, čitanja, znanosti i znanja.

interliber1

Foto: Interliber / Goran Stanzl/PIXSELL

Ovogodišnje 44. po redu izdanje održat će se u terminu od 8. do 13. studenog, u paviljonima 5, 6, 7a i 7, a više od 250 izlagača pobrinut će se za promocije brojnih zanimljivih naslova, te susrete s omiljenim autorima. Svakodnevno će se održavati i brojni kulturni i edukativni programi, a cjelodnevni prateći program odvijat će se na pozornicama u paviljonima 6 i 7.

Raspored brojnih događanja možete pogledati OVDJE.

interliber standovi

Foto: Interliber/ Željko Hladika/PIXSELL

Za vrijeme trajanja 44. Interlibera odvijat će se i akcija ‘Knjiga svima i svuda’ u sklopu koje će čitateljima diljem Hrvatske brojni naslovi biti dostupno po interliberskim cijenama, kako u fizičkim, tako i u internetskim knjižarama

Radno vrijeme sajma je utorak, srijeda, četvrtak i nedjelja od 10 do 20 sati, a petak i subota od 10 do 21 sat. Ulaz je tradicionalno besplatan.

The post Knjigoljupci dolaze na svoje – stiže 44. Interliber na Zagrebačkom velesjamu appeared first on cityportal.hr.