Prijava

Vaša prijava

Brazilac koji je švercao kokain u svom tijelu: ‘Učinila sam to jer sam siromašna…’

['hotnews', 'šverc kokaina', 'uhićenje']

Prva vijest, točno na dan Svih svetih, glasila je kako je u Zračnoj luci Franjo Tuđman uhićen 45-godišnji Brazilac, i to zbog krijumčarenja više od jednog kilograma kokaina, progutavši 117 kapsula.

Učinio je to u Sao Paulu, pa letom preko Lisabona došao u zagrebačku zračnu luku. Već tijekom leta je, “prirodnim putem”, kako je navedeno u izvješću, izbacio 24 kapsule, a malo nakon uhićenja u prostoru Carine svjetlo dana ugledala je još 31 kapsula… Još 62 kapsule pronađene su na rentgenu u KBC-u Zagreb, čime je kolekcija kompletirana.

Dan poslije sve to skupa nadopunjeno je informacijom kako se uhićeni Brazilac zove Felix Borges, ali i da nije Brazilac nego – Brazilka! Naime, iako (još) nije promijenio spol, Felix je na pitanje o svome spolu nedvosmisleno odgovorio:

– Žena!

Slijedom toga, Felix je prepraćena na ženski odjel zatvora u Remetincu, gdje će čekati suđenje. I reći još ponešto o razlozima i motivima, o kojima je već progovorio/la na ispitivanju, iako se branila šutnjom.

– Zašto sam ovo učinila? Zato što sam siromašna, trebao mi je novac… – povjerila se istražiteljima.

The post Brazilac koji je švercao kokain u svom tijelu: ‘Učinila sam to jer sam siromašna…’ appeared first on cityportal.hr.