Prijava

Vaša prijava

Krajem mjeseca besplatno provjerite tehničku ispravnost vozila

['Dani tehničke ispravnosti vozila', 'HAK', 'hotnews']

Krajem mjeseca vozači će imati priliku za besplatan pregled tehničke ispravnosti svojih vozila. Hrvatski autoklub u suradnji s Centrom za vozila Hrvatske i stanicama za redovni tehnički pregled vozila organiziraju tradicionalnu preventivno-sigurnosnu akciju “Dani tehničke ispravnosti vozila” pod pokroviteljstvom Nacionalnog programa sigurnost cestovnog prometa.

– Pozivaju se vozači da u četvrtom tjednu studenog, od 21. do 26., sa svojim vozilom pristupe besplatnoj kontroli tehničke ispravnosti u bilo kojoj stanici za redovni tehnički pregled vozila u Hrvatskoj. Cilj akcije je skrenuti pozornost vozačima na važnost tehničke ispravnosti vozila u kontekstu cestovne sigurnosti, jer je vozilo, uz vozača i cestu, ključan čimbenik te sigurnosti – ističu iz HAK-a.

Prvih 10 000 vozača koji budu sudjelovali u akciji na poklon će dobiti pakiranje od 3 litre tekućine za pranje vjetrobranskog stakla vozila.

– Važno je znati da u sklopu akcije nema sankcioniranja vozača za čija se vozila utvrdi da su tehnički neispravna, nego će ih se savjetovati o načinu otklanjanja neispravnosti i uputiti u ovlašteni servis – poručili su iz HAK-a.

dani tehnicke ispravnosti vozila 2022

 

The post Krajem mjeseca besplatno provjerite tehničku ispravnost vozila appeared first on cityportal.hr.


Hribarova Filmska družina dobila novčana sredstva