Prijava

Vaša prijava

Košarkaši u krizi: Sedmi poraz u nizu u Škrljevu, trener siguran, čeka se pojačanje

['hotnews', 'kk depolink škrljevo', 'kk gorica', 'vladimir krstić']

Ni 27 koševa razigranog Karla Uljarevića, koji je u sudaru sa svojim bivšim klubom dodao i pet asista i četiri skoka, nisu bili dovoljni Gorici da prekine crni niz poraza. Klub punog imena DepoLink Škrljevo u prvih pet kola imao je pet poraza, bio na totalnoj nuli, ali sad više nije. Gorica je izgubila 92-88 i pala na pretposljednje mjesto na tablici.

Nije, nažalost, daleko ni posljednje, na kojem je Zabok, jedina momčad koju je Gorica ove sezone uspjela pobijediti. Doma, u prvom kolu, sad već davnog 1. listopada. Daleko je ovo od otvaranja sezone koje nudi optimizam, stvari definitivno i dalje nisu sjele na svoje mjesto.

– Trebat će nam vremena, morat ćemo biti spremni i na poneki poraz u tom procesu, ali kad igrači usvoje moje zahtjeve, bit ćemo dobri – govorio je trener Vladimir Krstić u najavi sezone.

Spomenuo je i razdoblje od “prvih sto dana”, ali to je rečeno više figurativno, jer u sportu je to jako puno vremena. Ali, sve i da je mislio doslovno, dobit će dovoljno vremena, budući da ljudima u klubu, kako doznajemo, rastanak s trenerom nije opcija, bez obzira na rezultatski loš niz od sedam poraza.

Problem, naravno, ni ne mora biti u treneru, što će reći da se pomak može/mora napraviti po pitanju igračkog kadra. Odavno je jasno da Gorica nema niti jednog pravog centra, peticu, a trenutačno nema ni američke prinove Setha LeDaya, koji je ozlijeđen… Vratio se Ivan Tvrko Majić, roster je time proširen, s izuzetkom LeDaya praktički i kompletan, ali pobjedama ni traga ni glasa.

U tom smislu u klubu navodno rade na angažmanu novog igrača, ovoga puta nadamo se i pojačanja. O kome se radi zasad je strogo čuvana tajna, ne znamo ni radi li se konačno o centru, ali do kraja tjedna bismo trebali doznati. I to je dobra vijest, jer ovoj Gorici očito treba ruka pomoći…

Pogotovo to vrijedi kad se pogleda ono što ih čeka. Već u nedjelju u grad stiže Split s Matom Kalajžićem, a nakon reprezentativne stanke slijedi gostovanje u Zadru, Cedevita Junior doma, pa neugodni Dinamo u gostima za kraj prve polovice prvenstva. Posao niti u jednom od tih slučajeva neće biti ni najmanje lagan, ali pobjede se traže – hitno!

The post Košarkaši u krizi: Sedmi poraz u nizu u Škrljevu, trener siguran, čeka se pojačanje appeared first on cityportal.hr.