Prijava

Vaša prijava

FOTO Gostovanje Gorice u Puli: ”Svaki bod nam je značajan”

['HNK GORICA', 'SuperSport HNL']

DSC 0650

03.11.2022. Velika Gorica. Konferencija za medije pred utakmicu 16. kola SuperSport HNL u Puli: NK Istra 1961 – HNK Gorica. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Trener HNK Gorica Igor Angelovski i igrač Nikola Vujnović najavili su jučer (srijeda, 02.11.2022.) utakmicu 16. kola SuperSport HNL između NK Istra 1961 i HNK Gorica, koja se igra u Puli (petak, 04.11.2022., 18 sati).

– Igrači i ja znamo da možemo bolje, ali rekao sam nakon utakmice protiv Slaven Belupa da razumijem igrače i pritisak koji utječe na njihovu igru. Želim im poručiti da se moraju opustiti, jer ovo nije njihova prava razina i kvaliteta. Nadam se da ćemo u Puli biti na razini koju imaju i da ćemo doći do pozitivnog rezultata – rekao je trener Angelovski.

DSC 0648

03.11.2022. Velika Gorica. Konferencija za medije pred utakmicu 16. kola SuperSport HNL u Puli: NK Istra 1961 – HNK Gorica. Foto: David Jolić/cityportal.hr

U prvom međusobnom ogledu ove sezone, Istra je slavila u Velikoj Gorici s 2:0, a nerijetko su susreti završavali i podjelom bodova.
– Svaka utakmica je nova situacija, a rezultat će ovisiti o tome kako uđemo u utakmicu. Nadam se da ćemo ući s pravim gardom, jer nam je u ovoj situaciji svaki bod značajan – zaključio je trener.
Kartoniranih nema, ali nažalost ima problema s ozljedama pa i dalje na dispoziciji neće biti Tonija Fruka, a upitan je i Matuš Vojtko.

DSC 0652

03.11.2022. Velika Gorica. Konferencija za medije pred utakmicu 16. kola SuperSport HNL u Puli: NK Istra 1961 – HNK Gorica. Nikola Vujnović. Foto: David Jolić/cityportal.hr

– Moramo biti bolji kao ekipa, življi od početka utakmice i ne trebamo čekati od suigrača da napravi nešto za nas već svi moramo maksimalno doprinijeti momčadi – kazao je Vujnović, strijelac izjednačujućeg pogotka protiv Slaven Belupa.

Galerija fotografija

The post FOTO Gostovanje Gorice u Puli: ”Svaki bod nam je značajan” appeared first on cityportal.hr.