Prijava

Vaša prijava

Noćna mora koja ne prestaje: I u Puli poraz u sudačkoj nadoknadi

['HNK GORICA', 'hotnews', 'istra 1961']

Stalno čekamo da se stvari pokrenu i preokrenu, umorili smo se već od čekanja, ali trajat će to, nažalost, još neko vrijeme. Sreća se nije okrenula ni na Aldo Drosini, gdje je Istra 1961 slavila golom Nizozemca Bakrara u drugoj minuti sudačke nadoknade. Pomak ni za milimetar.

– Ovo je stvarno već deprimirajuće… Primili smo gol od Dinama u 93. minuti, od Hajduka u 98., a sad još i ovo. Nije nimalo lako, ovo su zaista teški trenuci, ali i to je dio nogometa. I mi nećemo odustati, nećemo prestati vjerovati da možemo početi osvajati bodove i ostati u ligi – rekao je trener Igor Angelovski nakon utakmice u kojoj bi sve na svijetu dao za barem taj jedan bod.

Tako se, uostalom, i postavio protiv jako dobrih Puljana. Petorica otraga, romb u sredini i jedna špica bila je formula na koju je zaigrao Angelovski. I uspjela je Gorica limitirati Istru, iako je protivnik stalno bio iznad 60 posto posjeda lopte, iako je Istra imala i prečku Ante Ercega… Imala je i Gorica svoje šanse, pokušavala prijetiti, ali sve je to bilo dosta traljavo, jalovo, s puno nesigurnosti u svakom pasu. Što je, realno, u ovoj situaciji i normalno.

Presudio je na kraju gol kojeg je Angelovski nazvao “slučajnim”, ali više se tu radi o perfektnoj dugoj lopti, koju je Bakrar majstorski primirio, a zatim ljevicom poslao u mrežu. Malo se toga može zamjeriti braničima, napadačka akcija izvedena je iznenadno, ali točno i precizno, s malim postotkom slučajnosti. O nesreći se, naravno, itekako može pričati. Po tko zna koji put.

– Zaslužili smo taj jedan bod zbog svega što smo danas pokazali. Igrali smo točno onako kako smo se dogovorili u svlačionici, ali ta akcija je prošla i moramo čestitati Istri na pobjedi – kazao je Angelovski.

Do pauze zbog SP-a ostale su još dvije utakmice, osmina finala Kupa u Šibeniku i domaći ogled s Varaždinom, nove prilike već stižu. A onda na, prema svemu sudeći, remont.

The post Noćna mora koja ne prestaje: I u Puli poraz u sudačkoj nadoknadi appeared first on cityportal.hr.