Prijava

Vaša prijava

Za isplatu božićnice svi umirovljenici moraju predati zahtjev

['božićnice', 'grad velika gorica', 'umirovljenici']

Grad Velika Gorica ove godine radi novu evdidenciju umirovljenika/korisnika nacionalne naknade, stoga ističu kako ove godine svi umirovljenici koji imaju mirovinu do 2 000,00 kuna i svi korisnici nacionalne naknade moraju predati zahtjev za isplatu božićnice u Grad.

Ispunjen i potpisan Obrazac za prijavu i pripadajući prilozi predaju se na šalter u prizemlju Gradske uprave, radnim danom od 09.00. – 15,00 sati, a navedenu dokumentaciju moguće je skenirati i poslati na mail adresu bozicnice@gorica.hr.

Također, ispunjen obrazac i tražene dokumente u Grad trebaju dostaviti i umirovljnici/korisnici naknade koji su već ostvarili pravo na božićnicu i uskrsnicu, a prijave se primaju do 12. prosinca. Popis potrebnih dokumenata možete vidjeti ovdje. 

Isplata božićnice bit će u poslovnicama Fine od 21. studenog – 24. prosinca.

– Molimo umirovljenike da poštuju propisane rokove jer nakon njihovog proteka neće biti moguće ostvariti pravo na božićnicu.
Sve dodatne informacije možete dobiti u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti na broj tel 6269-918 ili 6269-938 – poručili su iz Grada.

The post Za isplatu božićnice svi umirovljenici moraju predati zahtjev appeared first on cityportal.hr.