Prijava

Vaša prijava

Zašto i kako partneru reći da je loš/a u seksu?

['hotnews', 'kolumna', 'nevena skočić', 'vruće teme']

Bilo je pitanje vremena kad će ova tema doći na red, jer priče koje slušam sve češće baš po ovoj temi su tužne i zabrinjavajuće.

Osobno ne bi ni sama znala kako započeti ovu temu s partnerom, ali sad kad je kolumna napisana, samo bi mu ju poslala, pa neka smatra to početkom razgovora. Hrabro, zar ne? Ma ludost, kažem vam!

Vi, ako imate ovakvu situaciju, smislite sami način na koji ćete započeti razgovor, ali svakako započnite, jer o tome se mora razgovarati.

Tupim već godinama da nismo svi isti, a to znate i vi.

Ne volimo svi istu glazbu, hranu, odjeću, godišnja doba…

Pametnom dosta. Dakle, ne volimo svi iste stvari ni u seksu. Logično, zar ne? Meni je.

Pixabay Sasint

Foto: Pixabay – Sasint

I sad kad se nađe dvoje ljudi, koji svak’ voli svoj tip glazbe ili pak ona voli kolače, a njemu je prioritet janjac na ražnju, pa normalno je da nemaju iste seksualne navike i potrebe jer ona je „finjak“ koja se igra s kremom na kolaču dok on ko’ živina trga meso s kostiju. Kako tu može biti harmonije bez razgovora. Kužite? Možda malo slikovito, ali shvatili ste.

Nisu nas odgajali da o seksu pričamo. GREŠKA.

Nismo učili u školi da je seks važan i nužan za psihofizičko zdravlje osobe. Opet GREŠKA.

Previše smo zasuti izmišljenim idealima ljepote koje kroje neki iskrivljeni umovi, te nas to čini nepoželjnima samima sebi i samim time neprivlačnima drugima. O Bože kakva GREŠKA.

Dakle sve greška do greške.

Poznajete li ženu koja je jučer izgledala kao ocijeđena krpa za pod a danas cvrkuće, smješka se i zadovoljna je? E da. Ta je dobila „terapiju“ koja joj treba i pasala joj je.

A poznajete li onu ženu koja se jedva vuče na poslu, ne želi ni pričati o sinoć jer je neispavana i nezadovoljna? E da, i ta je dobila „terapiju“, ali joj nije pasala.

S muškima baš nisam sigurna da je takva situacija, ali ispravite me ako griješim.

Koliko ja malo poznajem muški um (aha), mislim da su oni više u seksu vezani uz mehanički dio. Dakle, da im je važno da se seks dogodi, a ne toliko kakav im je bio. Varam se? Naravno da se varam jer imam ženski mozak, ali sigurna sam da će se naći neki hrabri među vama da mi objasni koliko sam u krivu.

Pixabay StockSnap

Foto: Pixabay – StockSnap

OK, poznajem ja i muškarce kojima je napeto da žena uživa i tek to ih dovodi do zadovoljstva, ali bojim se da su takvi u manjini. Opet, zahvalna sam što postojite i voljela bi da napišete neki priručnik za ostale pripadnike muškog spola i time olakšate život svima. Radni naziv priručnika „Zadovolj(e)na žena, lakši život meni“. Ako treba pomoći u pisanju, tu sam.

Na žalost poznajem i muškarce kojima je važna kvantiteta a ne kvaliteta odnosa, dok istovremeno imaju anatomske pogreške koje bi mogli sakriti kvalitetom. Shvatili ste? A niste. Dakle, oni koji imaju ili premaleni ili preveliki alat koji nikako nije prilagođen ženskoj anatomiji. E oni baš uporno tjeraju količinu misleći da je to dovoljno. E pa nije. Iako, sjećam se jednog kolege koji je imao fantastičnu uzrečicu, koja je bila usko vezena uz disciplinu auto sporta kojom se bavio, a ta je bila: „Moj je mali, ali je tehničar“. Istina, bavio se tehničkim disciplinama i vozio je mali auto, pa je možda mislio na auto…

S druge strane poznajem i žene koje su anatomski anomalične, pa joj partner kaže da se u njoj osjeća kao „hrenovčica u stubištu“ ili kao da je na „klizanju na olimpijadi“. Niste to još čuli? Blago vama.

Pixabay StockSnap3

Foto: Pixabay – StockSnap3

Uglavnom, zbog svega toga što sam gore navela, ali i tisuću drugi razloga o kojima danas nećemo pisati jer ne držim predavanje nego samo ukazujem na činjenice i zabavljam vas uz jutarnju kavu, više je nego nužno razgovarati s partnerom o seksu. Ipak, seks je divna aktivnost koja može biti punjač baterija, motivator, pokretač mnogih divnih ideja i projekata. Dodatno, ako je seks dobar i orgazmi nisu glumljeni već prirodni i fantastični, tijelo otpušta negativnu energiju i oslobađa se prostor za nešto novo. Čitala sam negdje da smo prilikom orgazma spojeni direktno sa svemirom. Jeste li se osjećali ikad tako? Osjećaj je neopisiv i nužan. Otvore vam se vidici, sve je jasno i snaga svemira je u vama.

Želite li i vi takav orgazam? Želite li i vi uživati u seksu s osobom koju volite?

Zaslužujete to svakako. Oboje.

Priuštite si ga svakom mogućom prilikom, jer to postoji. Vjerujte mi.

Prvi korak je pokazati partneru/partnerici ovu kolumnu. Shvatit će.

A na kraju, kako bi rekla jedna moja draga kolegica, ako to ne upali, uvijek je tu prijatelj David (vibrator s punjivim baterijama) koji ne prigovara, kojem možeš reći sve i neće se uvrijediti… Šalim se…možda…

Do iduće srijede, uživajte u spajanju sa Svemirom.

Voli vas vaša N.

The post Zašto i kako partneru reći da je loš/a u seksu? appeared first on cityportal.hr.


Državno Natjecanje iz geografije