Prijava

Vaša prijava

Drska kradljivica: Ušla u kuću, ukrala novac, pobjegla vlasnici, ali ne i policiji

['drska krađa', 'hotnews', 'pljačka', 'policija']

Pravi mini-krimić odigrao se ove srijede usred bijela dana u samom središtu Velike Gorice. 43-godišnja lopovica ušla je u otključanu kuću, ukrala novac, ali pri tome ju je zatekla vlasnica, kojoj je uspjela pobjeći, no ubrzo je uhićena zahvaljujući istoj toj vlasnici.

– U srijedu, 9.11. oko 14 sati u samom središtu grada u Zagrebačkoj ulici, izvršena je krađa novca iz otključane kuće. Krađa se odigrala na način daje kradljivica ušla u otključanu kuću, na komodi je uočila novčanik iz kojeg je otuđila 900 kuna. No, 80-godišinja vlasnica ju je pri tome zatekla, pokušala ju je zaustaviti, došlo je do naguravanja, ali lopovica je uspjela pobjeći. Oštećena je dala je policiji izvrstan opis počiniteljice, te ju je policija temeljem tog opisa pronašla u roku par sati na širem području Velike Gorice, a tom prilikom kod 43-godišnjakinje je pronađen i ukradeni novac. Počiniteljica je sa šireg područja Velike Gorice, bit će prijavljena zbog drske krađe, a oštećenoj je vraćen novac – izvijestila je velikogorička policija.

The post Drska kradljivica: Ušla u kuću, ukrala novac, pobjegla vlasnici, ali ne i policiji appeared first on cityportal.hr.