Prijava

Vaša prijava

Vani je novi Reporter: Ulica kao simbol, priča o kvartu i novi kestenjar izbliza…

['hotnews', 'reporter 421']

Uoči Dana sjećanja, odnosno odlaska na produženi vikend, Velikogoričani će imati priliku poneki trenutak posvetiti i prelistavanju novog broja 421. broja lokalnog mjesečnika Reportera. U novom broju donosimo vam aktualnosti iz grada, pregled svega što se događalo, ali i priče o ljudima, mjestima i velikim pobjedama.

Predstavljamo vam tako Veisa Muharemija, novog velikogoričkog kestenjara, koji itekako ima veze s neprežaljenim dugogodišnjim kestenjarom, čovjekom zvanim Maradona. Donosimo i pogled unatrag uzduž i poprijeko Ulice Andrije Kačića Miošića, u kojoj se posljednjih godina događaju značajne promjene, tolike da se ova ulica pretvorila u simbol građevinskog “booma” koji traje u našem gradu.

Pričamo priču i o kultnom goričkom kvartu, nekad službeno a danas u žargonu nazvanom “8. mart”, uz prisjećanje na sva ona kultna mjesta koja su činila svakodnevnicu ovog dijela grada, sve posebnosti i specifičnosti. Uz sve ostalo, tu je i priča o uspjesima rukometaša i rukometašica, kao i o posrtajima nogometaša i košarkaša, savjeti iz Ljekarni Zagrebačke županije…

Ukratko, potražite svoj primjerak!

The post Vani je novi Reporter: Ulica kao simbol, priča o kvartu i novi kestenjar izbliza… appeared first on cityportal.hr.


Sretan Uskrs !