Prijava

Vaša prijava

U jednom danu provaljeno u tri kuće u tri goričke ulice

['hotnews', 'krađa', 'KUČE', 'policija', 'provale', 'visoki brijeg']

Ovog tjedna, na meti lopova našao se jeda gorički kvart. Riječ je o Visokom brijegu, gdje je u tri ulice provaljeno u tri obiteljske kuće, izvijestili su iz goričke policije.

Prva provala bila je u utorak, 15. studenog u vremenu od 17 do 17:50 sati u, a provaljeno je u obiteljsku kuću 53-godišnjeg Velikogoričana u Domjanićevoj ulici.

– Nepoznati počinitelj u obiteljsku kuću provalio je kroz vrata terase u prizemlju kuće. Ušao je u kuću i ispremetao stvari te ukrao oko 2 tisuće kuna – isitču iz policije

Također bio je i pokušaj provale u kuću 49-godišnjakinje u Ulici Željka Sabola isti dan u vremenu od 17 do 21 sat.

– Ovdje je počinitelj zavlačenjem alata između krila i doprozornika prozora isti obio i ušao u kuću gdje je djelomično ispremetao stvari. No, iz nepoznatih razloga odustao je od namjere i udaljio se u nepoznato bez da je išta ukrao – dodaju iz goričke policije.

Treća provala bila je u istom vremenskom periodu, u noći s 15. na 16. studenog, od 17 do 03 sata, ali u Cesarćevoj ulici.

– Kuća je u vlasništvu 81-godišnjaka, a nepoznati počinitelj je i uovo slučaju prikladinim alatom obio i otvorio prozor. Ušao u kuću i ponovno djelomično ispremetao stvari te je nakon nekog vremena odustao u namjeri i otišao bez plijena – objašnjavaju.

 

 

 

 

 

The post U jednom danu provaljeno u tri kuće u tri goričke ulice appeared first on cityportal.hr.