Prijava

Vaša prijava

Stiže Advent u Gorici, evo što vas čeka

['advent', 'hotnews', 'klizalište', 'prosinac', 'TZVG', 'VELIKA GORICA']

Iako je do Božića još nešto više od mjesec dana, polako se prebacujemo u blagdansko raspoloženje i najljepše doba u godini. Djelatnici VG Komunalca već su počeli s ukrašavanjem grada i postavljanjem svjetlećih dekoracija na rasvjetnim stupovima kako bi sve stigli na vrijeme. Zasvijetlit će uskoro jer advent počinje posljednje nedjelje u studenom.

Prva adventska svijeća bit će upaljena u subotu 26. studenog, a ove godine palit ćemo ih na Trgu Stjepana Radića.

Manifestacija Advent u Gorici održava se na već poznatoj lokaciji – u Parku Plemenite opčine turopoljske i prostoru kod Muzeja Turopolja. Tu će 3. prosinca biti otvoreno klizalište te Adventski sajam na kojem će posjetitelji moći pronaći razne sitnice za sebe ili poklone za svoje najmilije. Za dobru zabavu pobrinut će se te večeri Sanja, Marinko i Zec koji će izvesti najveće hitove Novih fosila.

Posjetitelji će cijelog prosinca moći uživati u klizanju pod lampicama, bogatoj gastronomskoj ponudi, dobroj glazbi, a najveselije će zasigurno biti u Božićnom selu u koje će se od 4. prosinca s djecom družiti vrijedni vilenjaci i tete pričalice.

Priprema se i doček Nove godine na otvorenom, kako za one starije tako i za najmlađe Velikogoričane. Događanja je mnogo, zasigurno će svatko naći ponešto za sebe!

The post Stiže Advent u Gorici, evo što vas čeka appeared first on cityportal.hr.