Prijava

Vaša prijava

Ujedinjeni Mraclinci pozivaju na pomoć obitelji Amić

['mraclin', 'obitelj amić', 'pomoć']

U samo nekoliko mjeseci obitelj Amić iz Mraclinskih Laza ostala je bez svojih članova obitelji. U promjetnoj nesreći stradalo je troje članova, a u kolovozu je na radu smrtno stradao još jedan člano obitelji, čime je desetero djece ostalo bez roditelja, Sedmero djece su školarci, dok ih je troje u dobi od 5 i 1,5 godina starosti, te beba od 2 mjeseca.

Nakon tragedija koje su zadesile ovu obitelj ujedinili su se svi mještani mraclina, njihovih prijatelji i poznanici kako bi pomogli ovoj obitelji. Skupljeno je dosta pomoći, no iz Mraclina ponovno apeliraju i pozivaju na pomoć ovoj obitelji.

– Trenutno su im najpotrebnija drva za ogrjev. Nešto se uspjelo nabaviti donacijom, no nije dostatno, higijenske potrepštine, pelene i odjeća za bebu. Moram napomenuti da se radi o izuzetno brižnim majkama, lijepo odgojenoj djeci, školarcima, dobrim đacima – ističu iz Udruge Moj Mraclin, koji su se u akciju pomoći uključili zajedno s Društvom ćena, KUD-om Dučec kao i mnogim mještanima, a sve potaknuti mještankom Katicom Galeković.

Svi koji možete i želite pomoći, slobodno se obratite udruzi ili uplatite donaciju na žiro račun udruge “Moj Mraclin”, HR 6824020061101002251, s naznakom “donacija za pomoć obitelji Amić”.

– Ova djeca zaslužuju ljepše djetinjstvo – poručuju iz Udruge moj Mraclin.

The post Ujedinjeni Mraclinci pozivaju na pomoć obitelji Amić appeared first on cityportal.hr.