Prijava

Vaša prijava

U dva dana velikogorička policija uhitila četiri dilera marihuane i kokaina

['crna kronika', 'dileri', 'droga', 'hotnews', 'kokain', 'marihuana']

Velikogorička policija ovog je tjedna imala pune ruke posla s dilerima droge. Prvo su u nedjelju, 20. studenog zaplijenili 3,5 grama marihuane, koje je u svom vozilu imao 38-godišnjak s područja grada.

– Daljnjim krim-istraživanjem je na njegovoj kućnoj adresi pronađeno još 40-tak grama iste droge, kao i vaga za precizno vaganje. Protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici – rečeno je na redovitoj konferenciji za medije u velikogoričkoj policiji.

Već idućeg dana, u ponedjeljak, 21. studenog, oko 21:30 sati policiji su u ruke ‘pala’ još tri dilera.

– Policijski službenici su oko 21:30 sati legitimirali trojicu, starosti 27, 20 i 16 godina,  sa šireg područja Velike Gorice, a kod sebe su imali vakumiranu PVC  vrećicu s 83 grama marihuane, jednu manju s 1,8 grama marihuane, te još dva paketića ukupne težine 1,5 grama kokaina. Svi su privedeni u policijsku postaju, a nastavkom istrage i pretragom stanova, kod najstarijeg je pronađeno još 2,9 grama marihuane, koja je bila raspakirana u manje paketiće, kao i 12,5 grama kokaina. Protiv svih su podnesene kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici – izvijestila je velikogorička policija.

 

Naslovna fotografija: ilustrativna/Hrvoje Jelavić/PIXSELL

The post U dva dana velikogorička policija uhitila četiri dilera marihuane i kokaina appeared first on cityportal.hr.