Prijava

Vaša prijava

Uključite se u raspravu o Polikliničko-dijagnostičkom centru u Velikoj Gorici

['Domovinski pokret Velika Gorica', 'Polikliničko-dijagnostičkog centra u Velikoj Gorici', 'tribina', 'ZVONIMIR LOVRIĆ']

Domovinski pokret Velika Gorica organizira u četvrtak otvorenu tribinu na temu Polikliničko-dijagnostičkog centra u Velikoj Gorici.

– Okupio sam nekoliko kolega i stručnjaka koji nisu iz medicine. Izložit ćemo svoje stavove, mogućnosti i zakonske zapreke i nemogućnosti o osnivanju ovakvog Centra. Liječenje mora biti dostupno svakome, a medicina u širem smislu dijagnostike svima. To za naš grad ne vrijedi u onom opsegu u kojemu bi trebalo vrijediti jer grad i susjedne općine imaju više od 60 tisuća stanovnika te mislim da je nesporno govoriti o tome da postoji potreba za izgradnjom jednog takvog centra – rekao je najavivši tribinu Zvonimir Lovrić.

Uz doktora Lovrića, u panel raspravi će sudjelovati dr. Nikola Leder, dr. Jurica Toth te doc. dr. sc. Fadi Almahriq.

– Ne možete vjerovati koliko zakonskih prepreka postoji na tom putu da se nešto napravi, no morat ćemo naći neko rješenje. Prije 13 godina kada sam pisao projekt, jedna od ideja bila je da se napravi javno-privatno partnerstvo. Treba slijediti primjere nama nekih bliskih i susjednih država – dodao je Lovrić.

Tribina je otvorena za građane, a bit će u Vijećnici Pučkog učilišta s početkom u 18:30 sati.

The post Uključite se u raspravu o Polikliničko-dijagnostičkom centru u Velikoj Gorici appeared first on cityportal.hr.


Dodijeljene nagrade "Simply the best"

Izložba „Hrvatski Andersen“ u školskoj knjižnici