Prijava

Vaša prijava

Od slikovnica do monografija – počela je božićna akcija knjiga Biblioteke Albatros

['Biblioteka Albatros', 'Božić', 'BOŽIĆNI SAJAM KNJIGA', 'hotnews', 'knjige', 'pučko otvoreno učilište', 'Pučko otvoreno učilište Velika Gorica']

Tradicionalna božićna akcija knjiga Pučkog otvorenog učilišta i Biblioteke Albatros započinje u četvrtak, 1. prosinca. Do kraja mjeseca knjige će se u predvorju Učilišta moći kupiti od 30 do 50 posto povoljnijim cijenama. Najjeftinije knjige su već 5 kuna.

– Knjiga je uvijek zgodan dar za sve uzraste, od onih najmlađih do onih starijih koji vole malo ozbiljnije štivo pročitati i saznati nešto novo na svim područjima, od povijesti, kulture, sporta pa do onih svakodnevnih stvari koje su nama toliko bliske, a koji put i tako daleke. U našoj ediciji su slikovnice za one najmlađe, a i druge zanimljive stvari poput povijesnih knjiga kao što su Povijest Plemenite općine turopoljske ili Turopoljska čitanka. Tu su i naši romani dobitnici književne nagrade Albatros – kazao je Stipo Bilić, voditelj izdavačke djelatnosti Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica.

 

The post Od slikovnica do monografija – počela je božićna akcija knjiga Biblioteke Albatros appeared first on cityportal.hr.